luni, 14 decembrie 2009

Cine esti?

O întrebare frecvent pusă, poate cu voce tare niciodată, dar cu vocea interioară da, "Cine sunt?". Raspunsul la aceasta întrebare este greu de aflat de alţi, şi de multe ori si mai greu de tine, acei alţi pot, chiar să ştie cine eşti de fapt, mai bn ca tine...:P...dar după cum orice răspuns este urmat de întrebarea "De ce?", să vedem 'de ce' este greu să afli cine eşti!!
Pot fi multe motive, dar din lipsă de 'cerneală', o să mă opresc la unu, la cel mai important de fapt, cea ce conteza este CUM TE VEZI TU, de cele mai multe ori, nu neaparat tot timpul, faptele izvorăsc din gânduri, gânduri bune, fapte bune, gânduri pozitive, fapte pozitive, de unde şi rezulta cea ce cred alţi despre noi, alţi, acum tot vorbesc de "alţi" dar ce sa fac, nu ne judecă după cea ce gandim, pentru că nu pot, nu pentru că nu ar vrea, dar despre asta poate în alt articol, ci ne judecă după cea ce facem şi dacă facem bine ei ne văd bine, cum e şi normal, şi de obicei dacă alţi te văd bine şi tu te vezi bine, adică ai incredere in tine, ca până la urmă şi de asta este vorba.
Deci ideea este să crezi tot timpul că poţi să fi mai bun, mai tare, mai mare chiar, pentru că doar gandindu-te la un lucru îl poţi realiza, nu? :):)

Ceea ce conteaza cel mai mult este cea ce crezi despre tine!!!

Un comentariu:

  1. Salutare,inscrie-te in directorul nostru web,si iti vom lauda blogul pe 100 Ro.De asemenea iti vom oferi un link pretios.Vezi detaliile la pagina "Adauga blogul tau" .Bafta:)

    RăspundețiȘtergere